Fanni

Hogy megszeressek valakit elég 2 perc és,hogy megutáljak elég 1...

Friss topikok

Már csak 2 napp

2009.06.03. 19:21 - me&myself

Na gyermekeim ez az a jelenet amiért (többek között) díjat kapott az Alkonyat! Az első smaci, az első részben!! Jó kis jelenet volt, mit ne mondjak! Ma nem írtam kis papírkákat, csak ami jött, azt írom! Annyira jó pénteken mehetek Galyáékhoz!!!!! Annyira várom már!! De jó lesz ott náluk egy kicsit végre! Csak teljen már el a holnapi nap! Első két órában meglesz a töri szint vizsga! 6. órában megírom a fizikát, amit ma nem, mert nem volt bent órán a tanár! (látjátok milyen előnyös, hogy az igazgató a fizika tanár?? :)) Egyébként szinte az összes kérdésre ma tanultam meg a választ, Ildi segítségével! Röhögtünk is közbe nagyokat! (ami lágy az kicsi, ami kemény az nagy... ) Innentől gondoljatok arra, amire akartok! És nem piszkos a fantáziánk...:P Na asszem mára ennyi! Megyek vacsizni! Pusszka  :)

Az alaptörvény kimondja, hogy a hasonló, hasonlót vonz. A negatív gondolkodás biztosan negatív eredményt hoz. Ennek megfelelően ha valaki rendszeresen optimistán és pozitívan gondolkozik, akkor ezen gondolatai kreatív erőket hoznak mozgásba – és a siker, ahelyett, hogy elkerülné, elkezd felé áramlani.
(Norman Vincent Peale)

A bejegyzés trackback címe:

https://cseppecske.blog.hu/api/trackback/id/tr781161921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása